Pienas, kefyras, rūgpienis

Klasikinis DVARO kefyras vartotojų labiausiai vertinamas dėl išsaugoto tradicinio skonio. Jį lemia gamyboje naudojamas kefyro grybas, kurį puoselėjame daugiau kaip 30 metų. Su gyvu grybo raugu pagamintas klasikinis kefyras yra ypač skanus ir maistingas.

€1.15

Apdorotas automatinėje pieno mikrofiltravimo ir pasterizavimo linijoje. Pasterizuotas žemoje temperatūroje, todėl piene išlieka nepakitę vertingi pieno baltymai.

€2.19

Natūralus pienas ir jo gaminiai - ypač vertingi ir naudingi sveikatai. Tai pagrindinis baltymų ir kalcio šaltinis. 

€0.95

2,0% riebumo pienas, 1 L Apdorotas ultraaukšta temperatūra (UAT).

€0.89

Apdorotas ultra aukšta temperatūra (UAT).

€1.29

ŽEMAITIJOS RAUGINTOS PASUKOS vartotojų vertinamos dėl ypatingo, švelniai rūgštoko skonio ir išsaugoto tradicinio recepto.

€0.59
Sudedamosios dalys: karvių pienas 55%, cukrus 45%. Alergenai: pienas. Laikymo sąlygos:&nb..
€1.35

Aprašymas DVARO pienas yra šviežio skonio, kurį lemia natūralūs baltymai, išsaugoti naudojant unikalią gamybos technologiją. Apdorotas automatinėje pieno mikrofiltravimo ir pasterizavimo linijoje. Pasterizuotas žemoje temperatūroje, todėl piene išlieka nepakitę vertingi pieno baltymai.

€0.96

Aprašymas DVARO pienas yra šviežio skonio, kurį lemia natūralūs baltymai, išsaugoti naudojant unikalią gamybos technologiją. Apdorotas automatinėje pieno mikrofiltravimo ir pasterizavimo linijoje. Pasterizuotas žemoje temperatūroje, todėl piene išlieka nepakitę vertingi pieno baltymai.

€0.98

Natūralus pienas ir jo gaminiai - ypač vertingi ir naudingi sveikatai. Tai pagrindinis baltymų ir kalcio šaltinis.

€0.89

Aprašymas 3,2% riebumo pienas, 1 L Apdorotas ultraaukšta temperatūra (UAT)

€0.99

Geriausi Žemaitijos gamybos meistrai pieno verte ir šviežumu kruopščiai rūpinasi viso gamybos proceso metu. Įmonė ypatingą dėmesį skiria produktų kokybei, todėl pirmoji Lietuvoje pradėjo naudoti pažangiausią pieno valymo technologiją BACTOCATCH.

€0.99
Rašyk
Skambink